NYTT


Behövde inte betala 3000 kr

ÅÅÅÅÅÅH vad snälla glocalnet äär :D:D:D:D:D:D
Vi behöver inte betala 3000 kr till dem för att vi visste ju inget och pappa har ju ändrat så vi betalar en summa i månaden:). Skit snälla ju asså det var ju skit snällt asså :D.
Nu vart vi glada:).
Idag har jag varit med en polare vi har väll typ kollat film och snackat :).
Sen idag så åkte hem till pappa och nu gör jag väll inte så mycket, tittar lite på TV :).

Sällskap av Flisan

Nu sitter jag hemma hos mig jag har precis kommit hem från felicias mamma:). Och självklart var ju hon med och hon följde med mig hem;). hmm, undrar om det blir lite action.. hiihih eftersom hon följde med mig hem:P.
Vi dricker lite Coca Cola och äter lite cruncherz vet inte hut det stavas med jaja :).
Men snart blire lite kaffe latte och vi ska kolla på Idol med:).

Sociala?

HAHAHHAH jag och Elin sitter vid varsina datorer och söker lite på olika saker till vårat företag och fce book kan dyka upp ibland;).

Mina fina kaffe latte glas!

Just nu sitter jag med Elin och vi har druckit kaffe och snackat lite:).
Och jag tog en bild på mina glas som jag köpte igår som jag tänkte visa er:D.

Dagen böörjar nu

Ja nu börjar min dag då:).
har ingen aning om vad jag ska hitta på idag men jag ska till mamma över helgen:P. Jag har ju flyttat hem till pappa men jag åker till mamma varannan helg :P.
Men jag har ätit frukost och just nu sitter jag och kollar på TV för att göra dagen lite snabbare:D.

En pappadag!

Kom precis hem:). Jag har varit med min pappa idag är jätte nöjd för vi brukar inte hitta på så mycket tillsammans:P. Så idag var vi på mulles loppis och kollade lite, jag hittade 3 stycken glas som jag kan ha kaffe latte i :D. as nööööjd!
Men sen så åkte vi till pappas sambo och drack kaffe och pratade lite granna:). Mycket trevligt var det :D.
Efter vi hade varit hos pappas sambo så åkte vi till coop och handlade massa frukt och en deo till mig för min var sluuut:(. Men nu har jag ju en ny så tummen upp för det :D

Inga smaklökar kvar

Nu har jag precis lagat mat till pappa men nu väntar jag bara på att han ska komma hem och äta lite go mat:D.
Jag gjorde spagetti och köttfärsås, hoppas det smakar:D. Elin fick hjälpa till att smaksätta maten för jag har typ inga smaklökar xD.
Inge bra det:(.
Medans maten gjordes så gjorde Elin robotdansen!! :D:D:D
Men jag nu sitter vi i vardagsrummet och kollar lite på fejjan;). INte för att det finns jätte intressanta saker men något händer i alla fall:D.
Förut när jag var hemma hos Elin så bjöd hon på kaffe i jordgubbsglas det var inga fel det tycker jag :D

Är det Onsdag eller Torsdag?

Har skit ont i min lunga tror jag, vet inte om det är den som gör ont men det känns som det:(. Det gör skit ont att andas men jag orkar inte gå och kolla vad det är:P.
Min syster säger att det kan vara stress men jag vet inte jag får se om det gör ont imorgon med:). har haft ont där i 3 dagar tror jag att det blir:P.
Men sen så har jag typ ont vid hjärtat med jag har ingen aning asså:P. Det typ hugger där ibland men jag har ingen aning om vad det kan vara jag gissar bara:).
Måste ju egentligen kolla vad det kan vara men jag får orka med det imorgon kanske :P.
Jag undrar vad det är för dag egentligen är det Torsdag eller Onsdag jag har ingen koll alls är helt borta asså hahahah..

Gaykryssning

Sitter hemma i min fåtölj hemma hos pappa och funderar på vad jag ska göra för mat till han kommer hem:). Jag fick det som uppgift av honom igår men jag vet inte vad jag ska göra för något :P.
Och jag har ingen aning om vad jag ska göra för något efter Evee min syster har åkt.. hon ska åka på gaykryssning :P. jag vill med:(.
Men jag är för uuung!!!. cp asså varför måste man vara liten för? :S

Min dag!

Jaha idag så har jag varit med Björn:)
Vi har egentligen inte gjort så mycket men vi var hos mig och han höll mig sällskap när jag plockade in mina kläder i min garderob:). Sen så lade vi oss i sängen och Björn somnade han var så trött så han fick sova lite och medans han sov så spelade jag lite på mobilen:).
Men tillslut fick han inte sova mer för att då skulle han aldrig kunna komma i säng inatt:P.
Så vi åkte hem till Björn och han åt lite och sedan slog han på lite kaffe:D. det är såå gött tycker jag äntligen fick man lite riktigt kaffe. Och vi lyssnade på lite musik och bara satt därinne i hans vardagsrum och bara lyssna det är så gött så:D. Men sen vart det att kolla på Bonde söker fru :)

En fantastisk dag väntar på mig

Idag så vet jag inte vad som kommer att hända faktiskt eller jo jag ska vara med Björn :). Har ingen aning om vad vi ska hitta på men det faller sig på plats antar jag:). Men jag får vänta tills han har slutat för dagen för att han är i skolan som jag inte är just nu...
Men ja förut när jag var ute och rökte så kände jag för att ta lite bilder och jag vart väldigt nöjd med en som jag ska visa er :).

Mobil bilder

Vad skönt det är att vara hemma :D
Men jag ska visa er lite bilder som jag har tagit när jag har varit i Örebro med min nya mobil :P. Fick en ny mobil i Tisdags och är jätte nööjd ^^
Men internet räkningen blev inte så fin, som tur var rindge de och sa att det var väldigt dyrt och frågade om vi hade fri surf men det hade vi inte så 3000 kr på 3 dagar är inge fel ellerhur? :P

Äntligen hemma!

Så nu är jag hemma igen i min lilla ort! :)
Känns riktigt gött faktiskt eftersom man inte har fått gå ut något alls, har fått permis 2 timmar om dagen men det var ju inte så mycket:(.
Nu får tro vad ni vill när jag skriver detta men om ni undrar får ni ta och fråga mig vart jag har varit om ni vill ha svar på det för att ni får ta och fråga innan ni böjar snacka lite...
Degerfors är väldigt bra på att snacka har jag märkt så..!

Är alla pigga och glada?!

Jag har precis ätit frukost så nu vet jag inte vad jag ska hitta på:P. Snart så vaknar hon får jag nog hoppas annars så blire väldigt långtråkigt att sitta ensam:(.
Men hon vaknar nog snart, anars så får jag börja hoppa på henne eller hälla kallt vatten för somna om det kan jag inte gör;).
Får se om jag skriver mer sen ska ju egentligen inte sitta så mycket vid datorn.

Här är jag!!

Är i Örebro så att alla vet :)
Är bara hos en polare och tar det lugnt med henne en stund:). Vi tar det lugnt, snackar lite och pysslar om oss med lite hårinpackning och ansiktsmask:D.
Visst det är lite tråkigt att man inte är med alla andra vänner:). måste komma bort lite som sagt:). Jag kan ju inte bara sitta inne i Degerfors och möggla xD.
Puss puss älskar er ♥

RSS 2.0