Imorgon stan och IKEA

Jaha nu ska jag sova :)
Imorgon blire en lektion, och det är matte!! :D:D. Men efter det ska jag till IKEA och hjälpa syrran med att vara bärhjälp eftersom hon ska flytta så det blir lite nya saker som hon ska handla :P.
Men innan ska jag gå lite i stan och handla lite kläder till mig själv eftersom jag är värd det :D. Jag har ju gått ner massa i vikt så då måste man handla nya kläder jag kan ju inte gå i förstora kläder direkt;).
Men det var de!
Puss

Versace

Accessories
Nu så är det väldigt mycket med havet inom Versaces mode, det är väldigt mycket insperation från havet med massa sjöhästar, sjöstjärnor och snäckor m.m.
Färgen guld är med mycket inom Versaces mode nu.
T.ex Ringar i guld
Klicka på bilden för att komma in på Versaces sida

Tips om mode!

Komer att börja tipsa er lite om vårens och sommarens mode men det kommer senare för nu så har jag inte tid eftersom jag är i skolan ;).
Det blir ett av mina ''nya'' projekt!
Puss

Busskortet!!!!

jag Tappade mitt busskort på bussen när jag skulle byta buss.... inga bra alls!
Jag fick inte åka in till örebro utan kort det är mycket förståerligt men jag fick åka hem gratis som tur är annars skulle inte komma hem eller komma till skolan :P.
Men nu har jag ringt och jag har mitt kort på stationen :D. så det ska jag hämta när jag ska till skolan med 9 bussen allt fixade sig efter bara 5 minuter som tur är, så nu jag är suuuuuper glad :D.
Men det blir att dricka upp sitt kaffe och ta det lite lugnt för att jag ska snart åka mot skolan IGEN!!!! ;)

Väntar på bussen med ROBIN


Läsa läsa läsa

Nej nu blire att lägga sig i sängen och läsa lite eftersom jag har rätt så mycket att läsa till på fredag och jag vill inte läsa allt dagen innan precis xD.men visst det skulle funka eftersom jag är ledig på torsdag så det skulle ju inte skada jag har ju nästan hela dagen på mig:)
Ont i huvudet har jag med så det kanske det är bäst att lägga sig i sängen och läsa lite för att koppla av:).

Pluggande om 1700-talet sen kaffe

Nu ska jag plugga lite om 1700-talet är inte klar med den delen än, det var tydligen väldigt mycket om just 1700-talet får se hur mycket det är om de andra århundaderna :).
Men ska bara skriva lite nu eftersom jag får besök snart och då blir det inte så mycket pluggande men lite hinner jag nog med :).
Det är inte så mycket kvar så jag kanske hinner klart med allt och sen kan jag skicka det till min lärare :D.
Men då har jag bara mer övningar att göra xD
Sen ska jag läsa ungefär 40 sidor tills på fredag om det inte är mer sidor än bara 40 stycken...
Puss

En Varg

Hm, jag vaknade ur den värsta drömmen jag haft men ska inte berätta den för det är bara jobbigt och det var verkligen värkligt!
Men ja igår satt jag typ hemma rätt så mycket men sen när Malin kom hem så gick jag förbi henne och tog en cigg med henne:). Efter det så stack jag till en 40 års fest, det var min kompis mamma som fyllde år:P.
Men jag var inte där länge eftersom klockan var så mycket så jag gick hem til Malin igen och vi höll på och tönta oss lite xD
hahaha som vanligt!
Men ja sen gick jag hem och fan vad rädd jag var jag trodde vargen skulle ta mig för att de säger att det finns en varg där så lixom den kunde ju ta mig :O.

Snygg tjej!

Min syster tyckte att jag påminde om Jennifer Schecter i serien L-world :).
Tog det som en komplimang faktiskt eftersom hon är väääldigt snygg:O. Så det tog jag inte illa upp det tar jag åt mig istället.
Men har precis kommit hem från Malin var där en stund och snackade lite med henne och rökte lite, men sen skulle hon hem och jag ska snart äta tacos med famlijen så det passade ju bra på vilken tid hon skulle dra så:P.


Inge bra med foundation


tacos med familjen!

Som ni såg så har jag klippt lugg :).
jag vart väldigt nööjd :D. Men idag vad händer idag? Har ingen aning eller jo jag ska äta tacos med min familj men det var ju en sak. Men jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen jo när jag har gjort klart dtt inlägg ska jag måla naglarna :D.
Det blir svarta naglar, det är den bästa ''färgen'' kan man nog säga det passar till allt :P.
Just det jag kan ju berätta lite om igår när jag var i skolan.
Igår hade vi praktiskt i slutet och då tvätta Ebba mitt hår och sen skulle hon föna volym på mig :D. Det vart super bra tycker jag. Sen så tvätta vi mitt löshår och jag lovar det behövdes so vanligt xD.
men det vart suuuper mjukt och luktar as gött och det tycker jag är skit bra :D!!!

Klippt lugg


Trångt på bussen?!

Sitter i bussen nu och har precis druckit upp min kaffe och det är typ suuuper trångt på bussen:O. Folk får stå och trängas som fan, men de skickar ingen extra buss till det? :S.
Tycker de borde göra de för att det är jätte trångt och inget är direkt privat när det är såhär trångt!!
Men men, de kanske inte vill bjuda på lite bensin? kan man nog säga..
Men längtar tills jag kommer hem jag ska typ fixa min garderob så att jag kan få in mina kläder för att jag får inte plats med mina kläder i mitt rum och det är inte så fint att ha kläder liggandes på golvet direkt!? :(. Men hoppas det blir bra med garderoben då:).
Men nu ska jag bege mig ska typ sooova!
Puss

 


Gubbjävel!

Första lektionen nu då på fredag morgon:P.
Men innan så var det att jag satt på bussen och då kommer det en gubbe som flyttar min väska och lägger den på mig och jag sov då :O.
Hur trevligt är det vilken tjockskallig gubbe?!
OCh även så var det fullt med plats längst bak i bussen och en plats framför mig men självklart var han tcungen att lägga väskan på mig och jag typ halvsov så jag vart ju ganska rädd att det helt plötsligt är något som släpps på mig :O.
Men men, det var bara att låtsas att inte bry sig och förtsätta att sova :).

Möblera om litteh!

Sitter hemma hos Malin med Elin och vi hjälper henne med att rensa hennes kläder:). Hehe rensade kläder igår och nu idag undrar när det bli härnäst?:P.
kanske ska fixa min garderob snart?
Men det ska jag faktiskt jag ska ju byta till en stor garderob snart så ja det blir ju snart de:P. istället för att mina kläder ska hamna på golvet och då måste jag ju tvätta de när de har varit på golvet för det är inte så frääääscht!

Påväg mot skolan!


Pluggande på G!

Det kanske inte var så värt att åka in till skolan idag tror jag för att jag hade ju bara en lektion;). Men imorgon har jag så igen men efter det blire möte och sedan ska jag möta min syster vid skolan och sen dra mot stan med henne:P.
Det ska bli kul och idag ska hon slänga lite kläder och då kan ju jag ta dem ;). Hon har ju så mycket snyggt så det gör inte mig något att ajg tar över hennes kläder:D
Haha, men nu ska jag typ kolla lite på TV och sen kanske plugga lite med har ju lite saker att göra nu ligger ju ''efter'' kan man säga men det är inte så mycket det är ju bara en termin som jag har missat så det kan ju inte vara så mycket :P.

Andra skoldagen på G!


Skolan snart!

Idag så börjar jag klockan 13:10, det gör jag eftersom jag redan har haft svenska A och engelska A så då är det bara matte A idag :D.
Men det gör inte mig något det är den enda lektionen idag sen så blire att åka hem igen :P. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag borta mina tänder:).
Just det jag har redan fått saker att göra i skolan och det är inte så mycket saker att göra egentligen jag har gjort klart en sak så nu håller jag redan på att göra en annan uppgift :D.

Plusgymnasiet!

Nu har jag äntligen börjat i skolan igen :D.
Är as glad över att jag har fått börjat igenom, det var allt på tiden för att jag har ju bara suttit hemma om dagarna och typ nästan börjat möggla!
Men nu försvinner det kan man säga eftersom jag kommer ut om dagarna så slipper jag att möggla :D

Sötnosa

Underbar bäbis :D

Besök av Matilda + bäbis!

Har haft besök av Matilda och hennes lilla bäbis:D.
Gosig hon är jag matade henne och kunde inte låta bli henne man blir hlt galen när man är med Matildas lilla underbara söta bäbis:P.

Men nu är jag ensam hemma och ska snart fixa lite kläder som jag ska ha på mig imorgon när jag ska till skolan, vet ju inte än vad jag ska ha på mig:P.Jag fixar det en dag innan för att jag ska hem till mamma idag och sova hos henne så slipper jag ta med mig hela garderoben hem till henne:).
Imorgon ska jag upp ungefär klockan 06:00 eftersom jag ska med bussen som går klockan 07:00, inget jag är van vid men jag gick upp runt klockan 07:00 idag så jag kommer väll att komma upp imorgon:).

Tror jag i alla fall...

Puss


Sjuka Ella :(


NEEEJ!- jag börjar bli sjuk...

Vet inte om det blir någon träning idag :(. Jag har så ont i mitt huvud och jag börjar bli sjuk och jg ska ju till skolan imorgon och jag vill inte vara sjuk eller ja inte jätte sjuk i alla fall...
så egentligen ska jag nog bara ligga hemma och vila och inte göra något alls bara vila och hoppas på att allt blir bättre :).

High 5


Fullt upp med dagen!

Nu så ska jag och Malin snart träna men just nu så kollar vi på tågresor och platsen vi ska till är heeemligt! ;).
hahaha, det kommer säkert att komma fram någon gång;).

Men idag har vi nästan fullt upp kan man direkt säga 15:30 ska vi träna och vi vet inte hur länge vi är där men vi räknar med 3 timmar. Så 18:30 är vi nog klara med träningen:).
Efter träningen ska vi fixa med en hylla och en TV-bänk, och efter det så blire nog att ta det lite lugnt men vi vet inte när vi är klara med att hämta sakerna.
Just det vi ska ju fixa lite i hennes rum så att vi kan få in sakerna med det är ju rätt så viktigt att få in dem:)
Puss

 

Snart hemligt besök!

Nu sitter jag med Malin och vi har precis fixat oss lite och snart så blire lite kaffö ;).
Gött har inte druckit något än idag blir tokig på det:O. Men snart så blire lite av dagens kaffe eller just det jag har visst druckit massa idag haha känns inte som det xD
Puss


Ps.
Snart får jag och Malin besök av HEEEEEEEMLIGT ! ;)

Sked med Malin

Inatt så sov jag hos Malin och vi hade så mysigt vi kolade på film med varandra:P.
Men efter det så blev det att söva lite

När jag vaknade så låg jag sked med Malin hahahah :D
Mysigt att vakna så det är inga problem men det kändes lite konstigt att göra det med en av mina bästa vänner HAHHA :D.
Men jag fick väcka henne så att hon någon gång skulle komma upp ur sängen;).
Men nu ska vi göra annat ;).
Puss

Med sötmalin

Sorry att jag inte skrev något igår men jag hade en gammal vän på besök så då vart man upptagen med att vara social och kolla på filmer :D.

men idag så har jag varit med Malin hela dagen jag kom till henne och väckte henne runt 10:00 så att hon skulle komma upp;). hahah
När jag kom så följde alla hennes djur efter mig och lade sig i hennes säng så hon fick lite sängkalas :D. Haha mysigt det var men jag kunde inte vara med på bilden som jag tog eftersom sängen var ganska upptagen av djur och en Malin:D. Men sen när issen gick kunde jag lägga mig i sängen och jag tror att vi låg och dampa as länge med varandra fett kul att vara med gosmalin♥
men hon var lite förbannad idag med för att en som hon skrfev med fatta inget och då menar jag verkligen inget, för att hon sa nej hela tiden och han typ men har du något annat då?
Herregud det går inte att förklara xD

Men sen så vart det att panta lite och köpa lite gött tills ikväll för att jag ska nog sova hos henne inatt så vi ska kolla på film och grejer:).
Men innan vi ska mysa så har vi tränat i ungefär 3 timmar och de var inge fel vi fick lite hjälp av folk som tränade där och då vart allt helt plötsligt bättre och lättare :D.
Men inorgon kommer vi ha världens träningsvärk men imorgon ska vi vila och sen på Söndag så blire nog träning igen :D.
As gött att träna!!!

OMG Kom in på Stylist


OMG OMG OMG!

Nu är jag suuuuper glad :D.
Jag kom in på stylist!!!!



EDVIN!

Okej nu börjar jag bli riktigt trött på detta lilla gumman ;).
Du vet vem du är så nu ska du lyssna noga!
jag sa fan få igång dig till sommaren för att du sa att du skulle ha en snygg kropp och nu ska du ha det med:D. Men du har nästa slutat träna efter en vecka och det går inte att sluta nu är du knapp har börjat:O.
Det låter inte som en bra idé !!!
Men idag så SKA vi träna klockan 15:00 annars så kommer jag att hämta dig och sedan släpa dig till tränigen och jag kommer att köra slut på dig då! love ya ♥

Skriver en bok

Jag har fortfarande inte rökt något:D:D. Jag tycker att jag är väldigt duktig.

Men nu ska jag berätta för er att jag håller på att skriva en bok och jag hoppas den blir bra och jag vet inte direkt när den blir klar men jag har kommit en bit eftersom jag vet vad jag ska skriva:).
Det kommer nog att ta ett tag innan den är helt klar, jag kommer inte att berätta för er vad det handlar om.
Men ja det var det jag kunde berätta om min såkallade ''bok'' ;).

Ehm idag spå har jag inte gjort så mycket, jag har typ suttit hemma och kollaty på två stycken filmer i alla fall på morgonen :).
Jag kollade på Lady och Lufsen 2 och sedan Lejon kungen 3 :D. HHAHAH
Älskar filmerna asså så nu vet jag inte vad det blir för film sen då, jag hittar nog en film. Men ja efter jag hade kollat på de filmerna så gick jag till Matilda och träffade hennes söta bäbis och giosade och busa med henne lite sen så var jag tvungen att gå hem eftersom jag skulle bjuda Björn på kaffe.
Men ja sen så har jag inte gjort så mycket jag har typ suttit vid TV:n och nu så har jag precis skrivit i min bok lite:).

Puss

Dag 2

Ja som jag har sagt till er ska jag sluta röka och igår var det den första dagen och jag tror jag bröt ihop fy vad hemskt det var men jag klarade första dagen och nu är det bara resten av dagarna :P
Men som sagt så ska jag sluta röka för att jag inte har några pengar längre:(.

Men vad ska jag göra om dagarna egentligen det har jag faktiskt inte en aning om! jag måste ju ha något att göra om dagarna för att jag kommer typ vara helt trög om jag inte har det:O. Men visst jag tränar och försöker göra lite mer men det finns inte så mycket!
Ja precis vaknat och fått i mig lite frukost, en nu ska jag bara luta mig bakåt och ta et lugt ett tag:).

dag 1

Nej fy vad träligt nu håller jag på att sluta röka och jag blir galen jag känner mig så nere så att jag inte vill prata med någon :(. Det är hemskt att sluta röka jag blir galen... Men så kan det vara ibland, jag ska väll försöka vara lite social med mina vänner nu genom att gå ner till dem och inte sitta i hans rum alleles själv xD Puss

onödig du är!

Inatt så sov jag hos björn och när jag vaknade kunde jag knappt komma upp ur sängen:P. Jag har världens träningsvärk så idag ska jag åka till järnvärket och basta lite :). Och jag kanske får med mig Elin för jag vill inte vara ensam. Men förut var björn så onödig! Han var tvungen att elda på min arm så nu luktar det bränt hår och det luktar skit tycker jag och nu känner han sig elak och det ska han göra tycker jag för att det var så onödigt :(. Men nu ska jag dra poss poss

Skrivit ut mig från skolan!

Det blev inge Örebro idag det blev att träna istället och jag har tränat röven som fan:D:D. Om jag håller på såhär kommer jag få en snygg kropp till sommaren och världens goaste röv :D.
As nice!
Men idag har jag tränat armar, ben, mage, rygg och rumpan!
Och nu hoppas jag att det blir ett bra resultat till sommaren annars så blir jag inte glad för jag tränar stenhårt!
Just det jag har skrivit av mig från skolan nu så det bli ingen skola förens till hösten så d har jag mer tid att träna och få en snygg kropp och kanske ska jag jobba utomlands till sommaren och jag hoppas att det blir något :D.
Jag skulle ju egentligen försöka att hoppa in på Styllist programet men det är ju försent nu lixom de börjar ju på andra terminen i 1:an så jag kände nästan på mig att det inte skule bli något med det men nu är det bara att sluta röka så! :P.
Ja vi får se hur det går med det jag har ju inga pengar att handla cigg för så ja då är det bara att slta röööka :D:D
Då blir syrran glad hon tjatar på mig som fan oc nu får hon sin vilja igenom;).
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sitta där ett tag fyfan nu ska det bli en riktig go dusch jag ska ta fredagsduschen och då är det mer att använda;).
Hehe
puss
Ps. Ny piercing som är lite mindre ;)

Kryper ner i söffan nu!

Nu blir det nog att sova lite för att jag ska kunna komma upp imorgon:). Jag vill ju inte sova bort hela dagen imorgon för att det är faktiskt skönt att gå upp tidigt för att man hinner med mer om dagen då :P.
Men jag ska ju åka till Örebro imorgon igen!
Jag ska in och träffa Tim, vi träffades idag men det var inte så länge vi träffades vi snackade lite bara och sen var jag och Malin tvugna att åka med bussen:(.
Så jag sa till honom att jag kunde komma in till Örebro imorgon med så att vi kan träffas lite längre men det är inte mycket tid det heller för att vi ska typ bara ses i 2 timmar så det blir inte så mycket imorgon heller:).
Så sen lir dedt att åka hem efter 2 timmar och träna när man kommer hem:D. Äntligen får jag träna, fick ''skuldkänslor'' över att jag inte träna idag och det är ju inte bra :(. Hahaha fan vad töntigt att jag får det!!! xD
Sen fick jag hjälpa min syster med ljudet för att hon skulle kolla på film på min dator och ljudet var inte som det skulle tydligen... Hon kan inte så mycket :P.
men nu ska jag krypa ner i soffan för att Evee och Pau lånar min säng eftersom jag har en dubbelsäng:).
Godnatt och söv gött!

allt är klart nu

Nu är vi påväg hem från Örebro det har varit en rolig dag med Malin men nu är vi helt slut.. :) men jag har träffat mun kompis och jag kanske ska träffa honom imorgon igen :P Jag tycker att det är roligt att få träffa honom igen :D Men Malin är väldigt lycklig idag och det ska hon vara tycker jag för det skulle jag också vara om jag var hon :D men jag har köpt en ny piercing så jag ska byta när jag kommer hem :) Puss nu blire nog att sova på bussen xD

Örebro med Malin

Nu ligger jag i Malins säng och vi ska snart röra oss mot Örebro och hon ska kolla tuttarna och jag ska på möte sen så ska vi kolla lite på stan jag ska kolla efter en ny piercing och sedan gå in på monkey och handla upp resten av mitt presentkort där :P. Och sen kanske jag ska träffa mitt ex om han nu svarar han kanske fortfarande sover det vet jag ju inte men jag kan ju inte träffa honom förens efter 15:00 så han har sin tid att vakna jag har inte bråttom annars kommer jag att ringa och väcka honom :). Hehe kul det kommer att bli då. Men idag så gick jag upp 09:00 och vart klar på 15 minuter tyvärr så har jag ingen bild på det har har på mig idag men det är bara för att jag inte hann med det för att Malin skulle hem och fixa sig hon bor ju typ vid bussen :). Men visar kanske en bild sen på vad jag har på mig. Och idag vet jag inte hur det blir med träningen för att jag har ont i hela kroppen typ och jag måste vila den någon dag för att jag har ju inte vilat något än :(. Men vi får se hur det blir med träningen sen :). Jag hoppas det bli något men jag är inte säker ännu. Puss

promenad dagen?

Nu sitter jag hemma hos björn med Malin och vi ska snart dra iväg och träna men nu sitter vi och dricker kaffe:). Men idag så har vi gått en hel del, till bruket från bruket till Ica sen hem till hm till Malin och då åt vi lite och sen gick vi till frendo och handla cigg och massa mjölk :) Men nu sitter vi hemma hos björn :P Puss

Säg hej till Malin


Min outfit idag!


Snart mot Malin

Nu har jag vaknat ordentligt efter en konstig natt jag vaknade flera gånger och har ingen aning om varför jag har vaknat så mycket sen så tog det typ en timme att somna igen så jag gosade med min katt Kompis :).
Men snart ska jag fixa mig sen mot Malin och dampa som vanligt!! :D:D
Men ska ringa henne innan så at hon är beredd på det så att hon inte blir överraskad när jag kommer hem till henne :D
för att vi ska gå ut och gå med hennes hund och sen ska vi äta frukost med varandra :D
puss

Damp med MAOULIN

jag och Malin dampade som fan medans hon var här som vi alltid gör när vi är med vaandra lite roligt faktiskt eller lite?:O
Det är VÄÄÄÄLDIGT roligt!!! :D:D:D:D
Men ja som ni ser kommer det komma några videos från när vi dampar och en har jag redan laddat upp men det ska komma en till men den kanske jag laddar upp lite senare för annars blir det så många videos :)

Och det blir väldigt tjatigt och trååååkigt!

talk to da hand


Efter träning med Malin och Elin

Nu har jag precis tränat med Elin och Malin!

Malin har tränat som fan hon har fått en riktig träning:D. Men det har jag med och imorgon ska vi iväg igen detta går ju bra ju fan vad nöjd jag är nu!!!! Jag har blivit en personlig tränare åt Malin och jag pushar henne tills hon mår illa!!
Nu så har jag precis dryckit ett rått ägg och Malin försöker men hon kommer bara upp till munnen med glaset och ingenting händer och sen så ställer hon ner det igen och fnittrar lite och säger guuh vad äckligt!
HAHHAHA gud vad roligt det är att kolla på :D:D
Men jag sitter och kollar på och dricker kaffe och väntar på att hon ska bli klar med sitt ägg vi får se ska vi räkna med kanske 20 minuter till?;)
Nu ska jag dra och vara social med henne:)
Puss

träning snart

Hejsan nu sitter jag med Malin och det var ett bra tag sedan vi träffades och snart ska jag, Malin och Elin snart träna och der blir ett hårt pass för Malin jag ska köra slut på henne :D

Tidsfördriv!


Nothing to do!

Ja idag så har jag inget att göra!!!! Eftersom alla andra är i skolan utom jag och det är suuuuper tråkigt :(. Men så kan det vara ibland jag väntar fortfarande på ett svar som gör att jag har något att göra om dagarna :).

träning

Ja nu blev det en kaffi hemma hos felicia med Elin också :). Och innan det så var vi och träna i bruket eller ja det var med bara Elin. Och det gick super bra är as nöjd så imorgon ska jag dig igen hoppas jag inte har träningsvärk imorgon för då blir dr inte så mycket träning :( och det vill jag inte missa

Kommit hem till Elin efter mötet


Möte nu på morgonkvisten

Godmorgon nu sitter jag och väntar på att jag ska in på möte :). Nu börjas det om hoppas jag !

Natti natti

Nu ligger jag äntligen i min varma sköna däng och ska snart somna in och sedan vakna av att min mamma väcker mig 08:15 :). Hoppas att jag kommer upp detta är ett riktigt viktigt möte som jag inre får missa så det är bra att mamma väcker mig och hon ska självklart följa med. Så nu säger jag godnatt och sov gött för att nu blire kvällen för mig :) Puss

imorgon ska jag på möte

Nu sitter jag hemma hos min mamma med björn:). Jag bjöd honom på natt men innan det så spelad jag buzz med min mamma kvinnor syster:). Men nu ska jag vara social med björn sen när han ska hem ska jag fixa mig för kvällen för att imorgon ska jag upp tidigt för att jag ska på möte :) Puss

Yes, nu blev det av!

Så nu har jag äntigen gjort det jag har viljat göra jätte länge:D:D. Jag har piercat smilie nu och det gjorde inte så ont faktiskt men jag råkade typ köra upp den i läppe först så att det började blöda och göra lite ont.
Men sen gjorde jag rätt och det gjorde inte ett dugg ont och det visste jag ju att det inte skulle göra men det kändes lite i läppen som inte var så skönt:(.
Men nu är det bra!

Jag skulle egentligen pierca septum men det gjorde dessvärre ont:(. Så jag struntade i att pierca mig där och böt ställe till ett ställe jag också ville ha:). Men jag kan inte pierca mig där nu för att där har min syster och hon har smilie med så jag va tvungen att välja ett ställe.
Men nu kan jag pierca meduza men det blir inte än på ett tag jag måste ya dey lugnt med piercingar eftersom om jag har gjort det engång så måste jag fortsätta och jag ska inte göra det:P

trög Björn

Jo idag så har jag dyng träningsvärk... Inge gött alls men så kan det vara ibland :). Men i alla fall så har jag sovit hos Björn denna natt som varit och hans mamma och pappa har nog tjatat på honom att han ska gå upp nu men han sover bara vidare och jag sitter bredvid honom och petar på honom :). Men han går inte upp i alla fall!

Godmorgon


Film med syrran


Hemma nu

 


Nu Kaffe Latte och sen mot Elin

Snart så ska jag gå mot Elin och jag har fixat mig med och det tog sin tid för håret ville inte sitta kvar där jag ville att det skulle sitta :).
Men det blev något annat med håret, men nu sitter jag och väntar på att mitt videoinlägg ska ladda har inte precis den snabbase datorn... Men det funkar i alla fall men det tar sin tid:P.
men ska nog göra lite kaffe Latte är så sugen på det och sen så lir det ett äpple till det om jag inte har ätit upp det innan jag har gjort klart min Kaffe Latte :).

Efter stan!

Så nu så har jag varit hemma en stund och jag har precis tagit kort på kläderna jag har köpt idag :).
Är väldigt nöjd med mina köp som jag gjorde idag, flrutom med kaffet då jag betalade 50 kr för två koppar kaffe och det är väldigt mycket tycker jag och det var ju bara en kopp kaffe med inge mer! :(.
Men kände att jag inte skulle vara snål så jag betalade för kaffet:).
Sen blev det att fara hem och när jag kom hem till Degerfors så gick jag hem till Elin och träffade henne och Rosita och sen bjöd hon mig på kaffe, och detta kaffe var mycket godare :).

I´m Kenza


Swimsuit body

Stavade visst lite fel när jag lade upp videon :(....

 


stan med syrran

Nu sitter jag med min älskade syster på bussen mot Örebro vi ska handla upp våra presentkort vi har fått just nu har jag nog varit i stan ett antal gånger och jag älskar det :D Och det är jobbigt att erkänna men vi sitter och lyssnar på mange bjuder och vi gillar den :D Skriver sen och visar er vad jag har köpt på stan om det blir något :) Puss

TV hela dagen?! Vad händer?

Nu får jag ta och ge mig med att slöa med min blogg... :( Men jag är så himla trött om dagarna och gör ju inte så mycket nu så det finns ju inte direkt något att skriva om:(.
Men som idag så har jag varit inne hela dagen fast Elin var ju här på kaffe så och sen vart det lite mat med henne och pappa:D.
Men sen skulle hon hem och fixa lite saker och då vart jag ju ensam så jag har suttit hemma och inte gjort mycket alls..
Jo jag har kollat på Paranomal Activity (tokyo night) med syrran och hon hoppade till ett antal gånger :D:D Det var roligt att kolla på!
Sen har jag kollar på några serier, sen blev det bara att slöa lite i soffan och nu ska jag kolla på Lilla sjöjungfrun med syrran och till det blire två smörgåsar :D

RSS 2.0